Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2016 Festa Major de la Minerva 2016
Puntaires, Mulla't i teatre amb la Inestable

Trobada de PuntairesLa festa major d'estiu de Llavaneres comença aquest cap de setmana del 8 al 10 de juliol, amb alguns dels clàssics de la Minerva: la trobada de puntaires, el Mulla't i el teatre amb la Inestable d'El Casal, que aquest any puja a l´escenari Treballs d'amor perdut. A més, per donar la benvinguda al cap de setmana, el festival Poesia i + fa parada a Llavaneres.

DIVENDRES 8, A LES 19 H
Actuació d'Esperit de Joventut. El grup artístic del Casal de la Gent Gran actuarà divendres a les set de la tarda al parc de Ca l'Alfaro. Música i molt bon humor per començar aquest primer cap de setmana de La Minerva 2016.

DIVENDRES 8, A LES 21.30 H
Poesia i +. 24 versos per segon i + A prop amb Albert Serra.


DISSABTE 9, A LES 22 H, I DIUMENGE 10, A LES 20.30 H
Teatre. La gent de la Inestable d'El Casal presenta aquest cap de setmana l'estrena de l'estiu. A l'escenari del parc de Ca l'Alfaro i en sessió doble, dissabte nit i diumenge al vespre, podrem conèixer la història de Treballs d'amor perdut.


DISSABTE 9, A LES 15:30 H
Joc de la Botifarra. Els Amics de la Botifarra de Can Perich organitzen, aquest dissabte a partir de dos quarts de quatre de la tarda, el Campionat Popular de Festa Major de Botifarra (joc de cartes). El preu és de 30 € per parella. Sistema suís


DIUMENGE 10, TOT EL MATÍ
Puntaires. El parc de Ca l'Alfaro s'omplirà de puntaires aquest diumenge 10 de juliol, en els actes d'obertura de la Minerva 2016. Unes 200 puntaires arribades de diferents punts de Catalunya s'aplegaran a partir de les 10 del matí i fins a migdia al parc de Ca l'Alfaro, que s'ha consolidat com a escenari de la trobada.

Mulla't. La piscina municipal de Llavaneres acollirà diumenge 10 de juliol una nova edició del Mulla't per l'esclerosi múltiple: una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que pateixen aquesta malaltia. A Llavaneres, hi podrem col·laborar de les 10.30 a les 14 hores: hi haurà taller de pintura, vermut solidari, inflables...