Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
Del 15 al 18 de juliol, dies centrals de la Festa Major d'estiu de Llavaneres

La Minerva 2016

Del 15 al 18 de juliol, Llavaneres viurà els dies centrals de la seva festa major d'estiu, la més participativa de tot l'any, que aquest 2016 arriba amb novetats. La Minerva 2016 arrencarà divendres amb una crida i un pregó de Festa Major i continuarà amb les Barraques, que presenta un cartell amb tres propostes musicals molt atractives. Dissabte serà el dia de la festa de l'escuma i dels gegants, i ja a la nit, del correfoc, la batucada i el ball amb la Girasol. L'endemà hi haurà la missa i propostes esportives com la peladada popular, i a la tarda, castells i molt més. Dilluns és el dia de la festa local, i acomiadarem la festa amb el tradicional castell de focs. Aquí podeu consultar el programa de la Festa Major.

Save

Save

Save

Crida a la festa

Divendres 15, la Minerva ens portarà la primera nit de festa al parc de Ca l'Alfaro. Les Barraques Joves presenten aquest any a Miquel del Roig, Animal i Ebri Knigt en concert. La novetat d'aquest any és que a partir d'un quart de nou del vespre es farà una crida a la festa pels carrers de Llavaneres, la prèvia al pregó des del balcó de l'Ajuntament, que anirà a càrrec de l'actriu llavanerenca Mayte Carreras.

Gegants, foc i ball

Dissabte 16 de juliol serà un dia molt atapeït, amb festa de l'escuma, gegants, batucada i correfoc i, ja entrada la nit, ball amb l'Orquestra Girasol.

Castells i concert i ball de gala

Diumenge 17 la festa ens portarà un dels clàssics de la Minerva, el concert de gala i el ball de nit a càrrec d'una orquestra de renom, que en aquest cas és la Montgrins.

Havaneres i focs

Aquest any la festa local és dilluns 18 de juliol. Al matí hi haurà inflables a la piscina i el dia acabarà amb el tradicional castell de focs a la platja de Llavaneres. Abans i per anar esperant la nit, tindrem les tradicionals havaneres amb el rom cremat.