Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat Escola de Mares i Pares 2016-2017
Ja us podeu inscriure per a la primera sessió que es farà dimecres 19 d'octubre

Després de l'èxit del curs passat, es reedita l'Escola de Mares i Pares, un cicle de xerrades que té per objectiu facilitar recursos que ajudin a gestionar millor el dia a dia de les famílies amb fills adolescents.

Save

Save

Escola de mares i paresL'Escola de Mares i Pares vol ser un punt de trobada per compartir experiències, un espai on adquirir eines pràctiques per poder mantenir relacions de confiança entre pares i fills i poder gestionar el dia a dia de les famílies més fàcilment. La primera sessió d'aquest nou cicle porta per títol Coneixent-te millor, coneixeràs millor el teu fill. Quins hàbits bloquegen les relacions amb els fills? Serà dimecres 19 d'octubre.

El curs, que va adreçat a mares i mares amb fills d'entre 12 i 18 anys, és gratuït i està coordinat per Joan de Moya, assessor de creixement personal i coach, amb el suport de la Regidoria de Joventut.  Les xerrades es faran cada tercer dimecres de mes a les 19.30 hores, al Casal de Joves.

Mensualment es proposarà una temàtica diferent. Les pròximes sessions seran el 16 de novembre i es parlarà d'escolta activa i empatia; el  21 de desembre, que tractarà de com gestionar les emocions negatives i com generar-ne de positives, i el 18 de gener, què és la resiliència i per què és tan important desenvolupar-la.

La inscripció per a les primeres sessions ja es pot fer aquí.

Save