Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Notícies
  • 23è Torneig de Golf Sant Andreu, modalitat stableford. Cal fer inscripció prèvia, del 17 al 27 de novembre, a l’OAC de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 8 h a 14 h, i dimarts, de 16 h a 20 h, i formalitzar la inscripció al Club de Golf Llavaneres fins al 27 de novembre inclòs. Enguany, les inscripcions són limitades. Trobareu la butlleta d’inscripció a l’Ajuntament i al web  municipal: www.ajllavaneres.cat. Cal estar empadronat a Llavaneres.

Preu: socis (20€) / no socis (45€)

  • 2n Concurs de percussió LLAVATRAKA. Començarà a les 12h del migdia amb dues cercaviles que sortiran de manera simultània:

A   Jardins de Can Matas – pg. de la Mare de Déu de Lourdes – pg. de Joaquim Matas – c. de Munt – plaça de la Vila – pg. de la Mare de Déu de Montserrat

B   Plaça de la Vila- c. de Jaume Brutau- pg. d'en Llull- av. de Pau Casals- pg. de la Mare de Déu de Montserrat.

  • Karaoke.  Per poder participar-hi cal omplir el formulari que trobareu al web municipal: www.ajllavaneres.cat. Hi haurà un premi per a la millor interpretació musical i a la millor caracterització. Les inscripcions són limitades per a una hora d’espectacle.
  • Teatre. El carrer Franklin no brilla pel nivell literari ni per la profunditat argumental, però hi ha molt de teatre. Fa riure amb ganes i no és una bajanada. L’obra, que barreja acidesa i absurd en la mateixa proporció, convoca una sèrie de personatges -perdedors-, però força friquis, en una història plena de gags.


Al carrer Franklin ja no hi viu ningú, excepte una neboda de Margaret Thatcher que acaba de recollir les cendres de la tieta -lògicament, tòxiques- i una curiosa parella desnonada formada per un transvestit que es dedica a fer de professor de música, cuplés i tangos, especialitat de la casa, i el seu marit taxista. Arriben aleshores la germana del taxista, una activista d’una ONG amb un sol afiliat i el governador del Banc d’Espanya.


L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix a totes les entitats, associacions i particulars la col·laboració i participació en els actes de la Festa Major de Sant Andreu.

LA REGIDORIA DE CULTURA I FESTES ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR AQUEST PROGRAMA SI HI HA CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS QUE HO EXIGEIXEN.