Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

A l'adreça ajllavaneres.cat/26M trobareu tot el relacionat amb els comicis del 26 de maig per escollir el nou consistori

Si voleu estar informats del desenvolupament de la campanya electoral per les eleccions municipals del 26 de maig, l'Ajuntament ha habilitat un espai al web on ho podreu fer. A l'adreça ajllavaneres.cat/26M hi ha recollides totes les candidatures amb les persones que les formen, hi trobareu informació sobre com seguir els debats electorals, a més d’informació sobre el reglament dels comicis i com poder exercir el dret al vot per part de la ciutadania.

Per tal de conèixer les propostes de cada candidatura i confrontar arguments, se celebraran dos debats: el dilluns 20 de maig amb els números 2 de cada candidatura i el dimecres 22 de maig amb els caps de llista. Ambdós seran a la Sala de Plens de l'Ajuntament a les 21h, són oberts al públic i també es podran seguir per Ràdio Llavaneres i pel canal de Youtube municipal. A més, el dia dels comicis es farà un programa especial per la ràdio des de l'Espai Labandària.

El 26 de maig se celebren eleccions on els ciutadans i ciutadanes escolliran els disset regidors que formen part del consistori. Fa quatre anys hi van participar 7.650 veïns i veïnes, el que suposa el 55% del cens. Pots consultar els resultats de les eleccions del 2015 aquí.

cartell eleccions