Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies

Podeu realitzar la sol·licitud de plaça en aquest enllaç o a través dels canals de contacte del centre

L'Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l'estiu. El centre encara disposa d'algunes places vacants per alguns dels instruments o formacions. 

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

  • Projecte Cluster, activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall.
    • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
    • Cor escolar, per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Una iniciació a la música a través del cant coral, una oportunitat per aprendre a utilitzar els recursos de la veu.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, com el Ballmanetes per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família, Música per a uns versos sobre la relació de la música i la literatura, o Música i cinema en col·laboració amb la Biblioteca Municipal. En podeu estar puntualment informats a través de l'escola o els canals de comunicació de l'Ajuntament.

Una diversa oferta instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, música de cambra, combo, conjunt de percussió o conjunt de música electrònica.  

oferta instrumental



Per a més informació, contacteu amb l'Escola Municipal de Música a escolamusica@ajllavaneres.cat, al 93 792 92 80 o adreçant-vos a Carretera de Sant Vicenç, 14 (Edifici Can Caralt) en horari de secretaria (de dilluns a dijous de 9 a 14 h fins el 10 de setembre i de 16 a 20 h a partir del dia 12).

Oferta educativa 2019-2020

Oferta educativa 2019-2020

Fitxer: Oferta_educativa_2019_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 135.03 kB