Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
Aquesta és l'exposició col·lectiva dels quatre guanyadors del IV Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres inaugura el proper divendres 4 d'octubre a dos quarts de vuit del vespre la nova exposició de pintura Quatre Artistes Quatre. L'exposició recull les obres dels guanyadors del IV Concurs de Pintura i Escultura.

Segons el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, Xavier Noms, “l'èxit d´aquest concurs és una mostra del bon estat de salut de l'art a casa nostra. A més a més, ens permet acostar diverses disciplines artístiques a la ciutadania gràcies a les exposicions que sorgeixen d'aquest certamen. Des del consistori apostem perquè el concurs segueixi creixent i animem tots els veïns a visitar la nova exposició.“

La quarta edició del concurs, que s'organitza cada dos anys, es va celebrar el 27 de novembre i va comptar amb 92 artistes participants, 21 dels quals eren de Llavaneres. El primer premi, dotat amb 1.500 euros, se'l va endur Anna Guerra, amb una pintura de tècnica mixta titulada “Somiem”. El segon premi va ser per a Josep Millas amb una pintura a l'oli titulada "La carta que mai s'envia". El jurat va concedir dos tercers premis ex aequo per a Anna de Jaime amb una pintura de tècnica mixta titulada "Impressió Nº 1" i per a Mònica Vilert amb una pintura de tècnica mixta "Sense títol".

La  mostra es podrà visitar fins al 3 de novembre, de dimecres a divendres de 17 a 20 h, els dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20h i els diumenges i festius d'11 a 14h.

Quatre artistes quatre