Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies
El 10 de novembre els llavanerencs estan cridats a les urnes en la repetició de les eleccions generals. L'Escola Serena Vall i l'Espai Labandària seran els col·legis electorals on es podrà exercir el seu dret a vot

Aquest diumenge 10 de novembre a partir de les 9 h obriran els dos col·legis electorals del municipi, l'Escola Serena Vall i l'Espai Labandària, per tal que els 7.985 veïns de Sant Andreu de Llavaneres puguin exercir el seu dret a vot. Es tracta de la nova convocatòria d'eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, que suposen la repetició de les celebrades el passat 28 d'abril, atès que no es va configurar cap govern.

Si no sabeu a quin col·legi o a quina mesa heu d'anar a votar, podeu consultar-ho aquí. A l'entrada de cada col·legi hi haurà les llistes de l'electorat que hi pot votar, on es podran consultar els noms i la mesa que els correspon. En total hi ha 13 meses electorals, i els col·legis estaran oberts fins les 20 h.

En total s'han presentat 16 candidatures a la circumscripció electoral de Barcelona, on participa l'electorat de Sant Andreu de Llavaneres. Les podeu consultar aquí.