Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Esquerra Republicana
Article d'ERC. Gener de 2020
  • Quan fa sis mesos que el govern ha pres possessió es porta al ple el Pla d´Actuació Municipal que definirà les polítiques del mandat. Així doncs, l´aprovació d´aquest punt del ple de desembre és, segurament, l´aprovació política de més rellevància dels quatre anys. Aquest document ha rebut el suport explícit d´altres grups del consistori, PP i PSC, i el suport moderat de Movem Llavaneres i de Ciutadans que van abstenir-se.
    La voluntat d´aprovar el PAM no deixa de ser la voluntat de recollir i plasmar fefaentment les propostes que els ciutadans de Llavaneres van fer guanyadores a les eleccions de la primavera passada i que són el reflex del nostre programa electoral. En qualsevol cas, s´espera i es confia en la col·laboració de la resta de grups perquè es facin seves totes aquelles propostes del PAM que comparteixen amb el govern i amb les quals també van concórrer a les eleccions. Tal com ja s´ha fet en les negociacions de les ordenances fiscals i els pressupostos municipals el govern té una voluntat clara d´arribar a acords.
    Tirar endavant infraestructures clau i projectes que defineixin el futur de Llavaneres és responsabilitat del govern i per això s´aprova un PAM molt ambiciós amb gairebé 200 propostes. S´hi recullen propostes de consciència ecològica, innovació tecnològica i regulació en matèria de salut pública, entre d´altres. D´aquesta manera, amb un PAM ampli, s´espera poder treballar els punts concurrents de manera conjunta i poder gaudir d´àmplies majories a l´hora de tirar iniciatives endavant.
    S´espera que aquest mandat sigui fructífer en aquest sentit i que els ciutadans puguin veure fetes realitat la majoria, si no totes, les propostes de la campanya electoral.