Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Poblaciˇ 2020 Coronavirus: Covid 19
Habilitem un espai web per fer arribar els treballs: hi ha temps fins al 27 d'abril

Mostra LiterÓria de LlavaneresLa crisi sanitÓria del Coronavirus ha obligat a suspendre la celebraciˇ de Sant Jordi a tot Catalunya. L'Ajuntament de Llavaneres s'ha hagut de sumar a aquesta mesura i aquest any no hi haurÓ activitats durant la diada del 23 d'abril ni tampoc venda de roses ni llibres. La regidoria de Cultura i Festes, en canvi, mantÚ la Mostra LiterÓria 2020. Podeu consultar aquÝ les bases actualitzades.

La novetat Ús que s'ha decidit ampliar el termini de presentaciˇ de treballs. La pr˛rroga Ús d'un mes respecte el que s'havia previst inicialment. Per tant, les persones que hi vulguin participar tenen temps de redactar els seus treballs en prosa o poesia fins al dilluns 27 d'abril.

L'altra novetat Ús que el procediment de lliurament de treballs serÓ telemÓtic. Podeu presentar els vostres treballs aquÝ. La data de lliurament de premis estÓ encara per determinar.

Recordem que...

S'hi pot presentar qualsevol persona major de 6 anys empadronada al municipi de Sant Andreu de Llavaneres o que acrediti algun vincle amb la vila. Un mateix autor nomÚs podrÓ presentar un sol treball per a cada modalitat.

Els participants es classificaran en sis grups –segons edats- i es podran presentar treballs en les modalitats de poesia i prosa. Els textos han de ser individuals, escrits en catalÓ, totalment inŔdits i es poden presentar fins al 27 d'abril.

La temÓtica del treball Ús lliure, tot i que queden exclosos del certamen escrits de temÓtica cientÝfica i/o tŔcnica.

Els guanyadors i segons classificats rebran lots de llibres i premis en metÓlĚlic de fins a 200 euros, segons la categoria.

Aquests sˇn els grups d'edat:

GRUP A: de 6 a 8 anys
GRUP B: de 9 a 11 anys
GRUP C: de 12 a 14 anys
GRUP D: de 15 a 18 anys
GRUP E: de 19 a 25 anys
GRUP F: de 26 anys en endavant