Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Ocupació Notícies
Es pot sol·licitar entrevista a través del correu electrònic

LogotipLa Regidoria d'Ocupació continua atenent els usuaris del servei tot i l'estat d'alarma imposat pel Coronavirus. Es garanteix l'atenció personalitzada a les persones que es vulguin donar d'alta a la borsa de treball o que vulguin realitzar alguna consulta en l'àmbit de l'ocupació.

La crisi sanitària ha obligat la regidoria d’Ocupació a posposar tota l'activitat presencial. Així que totes aquelles persones usuàries que disposaven de dia i hora de visita per rebre algun servei, rebran una trucada telefònica per resoldre la petició de l'usuari.

Les persones que necessitin sol·licitar cita amb la tècnica d’ocupació (ja sigui per donar-se d’alta a la borsa de treball o bé per realitzar una consulta en relació a l’àmbit de l’ocupació) ho poden continuar fent a través del correu electrònic feina@ajllavaneres.cat

Document d'interès del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Informació per a autònoms

Informació per a empreses

Com donar-se d'alta al SOC?

Informació per a la ciutadania

Nou telèfon gratuït d'atenció a l'usuari

Preguntes freqüents

Informació sobre els expedients de regulació d'ocupació

D'altra banda, als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).

Ocupació Jove

D'altra banda, us informem que l'Oficina Jove de Treball de la Generalitat de Catalunya continua activa durant el confinament, amb atenció telemàtica als usuaris que ho requeireixin. Per accedir al servei d'assessorament laboral en línia, us podeu adreçar per escrit al correu electrònic jovetreball.tsf@gencat.cat.