Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Esports Notícies
El consistori confia poder obrir la piscina municipal, tot prioritzant les mesures d'higiene i el control epidemiològic

La regidoria d'Esports de Llavaneres no organitzarà els cursets de natació d'estiu a la piscina municipal. La prioritat és poder obrir el recinte de la piscina. La previsió, a hores d'ara, és obrir del 22 de juny al 6 de setembre. Per fer-ho possible, serà imprescindible garantir les mesures d'higiene i de control epidemiològic entre els usuaris, i aquestes restriccions no són compatibles amb els cursets.

Per poder obrir la piscina, caldrà mantenir controls d'accés per franges horàries i limitar l¡aforament al recinte per garantir el distanciament social. A més, caldrà extremar les mesures d¡higiene en superfícies de contacte, les zones comunes i els vestidors. Totes aquestes mesures no són compatibles amb l'organització dels cursets de natació i aquest és el motiu de la decisió d'anul·lar l'activitat aquest any 2020.

En cas que s'haguessin organitzat les sessions, en les franges horàries dels cursets, la piscina no s'hauria pogut obrir al públic: només estaria permesa la presencia del mínim de persones imprescindibles per a l'activitat. En aquest cas, monitors i alumnes. Les mides de la piscina també limiten la capacitat d'aforament i el servei que s'hagués pogut oferir hagués estat per a grups d'edat de perfeccionament i no d'iniciació.

Piscina de Sant Andreu de Llavaneres