Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2007 Les 3 Viles i l'empresa
expo RSC1

La mostra, que serà itinerant per Les 3 Viles, es pot visitar fins el 15 de juny a la Biblioteca Municipal de Llavaneres.

L'exposició Les 3 Viles i la RSC posa el punt i final al primer cicle d'empresa que Les 3 Viles hem impulsat per tal de donar facilitats i nous punts de vista als empresaris i emprenedors de les nostres viles. Han estat una sèrie de tallers, conferències i taules rodones centrades en la Responsabilitat Social Corporativa i d´empresa que ha servit als seus participants per compartir experiències i impulsar noves idees en el camp de l'empresa local.

En uns temps d'incertesa per a l'economia a gran escala, és important que des de l'administració local es donin eines que contribueixin a fomentar la iniciativa empresarial i vetllar per la qualitat de vida dels treballadors. I això queda palès amb les sessions que s'han programat dins d´aquest cicle d'empresa.

expo RSC2


Tothom que s'acosti aquests dies a la Biblioteca Municipal de Llavaneres hi trobarà un seguit de plafons amb imatges i textos de les 7 sessions que s´han portat a terme, de febrer a maig, a Les 3 Viles. Després de Llavaneres, l'exposició s'instal·larà a Sant Vicenç de Montalt (del 17 al 29 de juny) i finalitzarà a Caldes d'Estrac (de l'1 al 13 de juliol).

La inauguració de l'exposició va tenir lloc el passat 6 de juny a la Biblioteca de Llavaneres i va comptar amb els parlaments de l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera; el seu homònim de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó; i del regidor de Turisme de Sant Vicenç de Montalt, Amadeu Clofent.