Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda 18-07-2020 Marcs Festes 2020 La Minerva 2020

Pati d'El Casal
11.00 h. Country amb Mayte Alemany i M Jesús Osuna de Grup Country Mediterrani Català
22.30 h. Tribut al rock català  Un concert amb temes de grups emblemàtics com Sopa de Cabra, Lax'n Busto, Pets, Sau, Sangtraït... cançons que han marcat tota una època!

Jardins de Ca l'Alfaro
11.00 h. Balls Llatins amb EsceniKa Caribe
22.30 h. Tribut a Frank Sinatra, amb Agustí Burriel Swing Quintet  Agustí Burriel, és un reconegut cantant de Swing i Rythm'n'Blues, que ens presenta aquest projecte amb una gran banda al més pur estil del jazz dels 50-60, recordant tots aquells temes que el gran Frank Sinatra, “La Veu”, va inmortalitzar.

Pati de l'Escola Serena Vall
11.00 h. Crosstraining amb Lauceb Sport
22.30 h. Tribut a Elvis Presley, amb White Line Fever  White line fever és una de les bandes de rock&roll  més veteranes de casa nostra, amb una qualitat musical que els ha portat a consolidar-se entre les més prestigioses, actuant a sales com Luz de Gas, Bikini, així com al prestigiós Festival Bon Repeaux a França.

Parc de Sant Pere
11.00 h. Zumba i entrenament funcional amb Gim Llavaneres
22.30 h. Tribut a Dire Straits, amb Sultans of Swing Sultans of Swing és una banda de músics professionals que va debutar l'any 1999 units per la seva devoció a Dire Straits i Mark Knopfler, als quals dediquen un tribut amb una acurada selecció dels millors temes de la seva discografia, respectant fidelment el so original de la banda.