Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Movem Llavaneres
Article de Movem Llavaneres. Juliol de 2020
  • El passat 14 de març ens va canviar la vida a totes. Es decretava l'Estat d'Alarma i ens confinaven a les nostres llars durant més de noranta dies. A hores d´ara, encara no coneixem l'impacte social, de salut, econòmic i totes les conseqüències derivades a partir d'aquesta pandèmia però sí que sabem que les repercussions seran esfereïdores per a la major part de la població.

    Fa uns dies, tornem a sentir a les notícies que s'han incrementat el nombre de casos positius, per tant no podem baixar la guàrdia. Ara més que mai, ens cal mostrar la part més humana de cadascú de nosaltres: per responsabilitat, prudència, consciència social i solidaritat, perquè només d'aquesta manera aconseguirem, entre tots, frenar la pandèmia.

    Amb la voluntat de treballar per fer front a la situació que estem vivint, en el Ple Municipal celebrat el passat dimarts 30 de juny, vam presentar 5 mocions amb l´objectiu de generar compromís amb la resta de formacions polítiques i reclamar a l´Estat i a la Generalitat més recursos per pal·liar les conseqüències de la COVID-19.

    Entre les mocions presentades es van aprovar les següents:

    - Per a una millora del Sistema Educatiu post-COVID
    - Per fer una auditoria independent a les residències
    - Per un pacte del Dret de l´Habitatge
    - Per a la millora en la inversió de la previsió d´incendis.

    Des de Movem Llavaneres volem donar el nostre condol a totes les famílies que han perdut alguna persona propera i a totes les que s'han vist afectades per la COVID-19. Seguirem treballant junts, per ajudar a vèncer aquesta pandèmia.