Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies

Aquest matí ja han quedat exhaurides les localitats pel concert de Núria Graham, el segon del cicle 'Can Caralt, obert per vacances'. La reserva de localitats, un màxim de quatre per persona, es podia fer a través de l'apartat 'cita prèvia' de la web municipal o bé trucant al número de telèfon 93 702 36 25.  

El proper dilluns, dia disset d'agost, aquest sistema es tornarà a obrir per la reserva de localitats del concert d'aquella setmana.

Aquest matí  ja han quedat  exhaurides la reserva de localitats pel concert de Núria Graham, el segon del cicle 'Can Caralt, obert per vacances', que tindrà lloc el divendres 14 d'agost. Les entrades es podien reservar a l'apartat 'cita prèvia' d'aquesta web, directament en aquest enllaç, o bé trucant al telèfon 93 702 36 25, de dilluns a divendres de 9 a 12 h, fins que s'han exhaurit les localitats.

L'aforament als concerts del cicle 'Can Caralt, obert per vacances' és limitat, per la qual cosa,  es poden reservar un màxim de quatre localitats per persona.

El proper dilluns s'obrirà la reserva d'entrades corresponent al concert d'aquella mateixa setmana.

Recordeu:

En fer la reserva en línia, rebeu un codi sms al telèfon mòbil i un correu electrònic amb els tiquets. El dia del concert, per accedir al recinte, cal que mostreu les entrades, sigui impreses en paper o amb la pantalla del telèfon. Els tiquets incorporen un codi QR amb el qual podreu accedir al recinte el dia del concert.

Els jardins de Can Caralt obriran les portes a les 21 hores, una hora abans de l'inici del concert i per accedir-hi caldrà que porteu el DNI i l'entrada impresa o al mòbil.

Mesures higienicosanitàries per l'accés als concerts de 'Can Caralt, obert per vacances'

  • Per accedir al recinte és obligatori l'ús de la mascareta.
  • Cal respectar la distància de seguretat, per la qual cosa no es poden moure les cadires i s'ha de mantenir la manera com s'han disposat.
  • No hi haurà taules ni servei de bar.

Núria Graham:
La compositora Núria Graham fa dos anys que no descansa, girant pels festivals i les sales més rellevants del nostre territori i també de l'estranger, a més d'entrar a formar part de la banda d'Amaia. I encara i així, ha trobat temps per publicar material nou. Marjorie és el títol del seu últim disc que ha vist la llum el febrer de 2020 i ens presentarà en aquest concert.

El tercer disc de Núria Graham arrenca acomiadant-se de la seva Irlanda natal. Així trobem a la seva àvia Marjorie a la qual mai va conèixer, a una misteriosa Shirley o la trista bevedora Hazel, tres dones que segueixen engrossint la llista de personatges memorables que han anat apareixent en les seves cançons.

INFORMACIÓ RELACIONADA El cartell: 'Can Caralt, obert per vacances' es prepara per a una edició molt especial

Divendres, 7 d'agost de 2020: 'Can Caralt, obert per vacances': Beatl's

Divendres, 14 d'agost de 2020: 'Can Caralt, obert per vacances': Núria Graham

Divendres, 21 d'agost de 2020: 'Can Caralt, obert per vacances': Fantasia quintet

Divendres, 28 d'agost de 2020: 'Can Caralt, obert per vacances': Ignasi Terraza Trio