Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Territorials Medi Ambient NotÝcies
La Policia Local ja n'ha obert l'expedient i ara s'ha de decidir quina serÓ la sanciˇ, que podria arribar als 4.000 euros

La Policia Local de Llavaneres ha localitzat el responsable d'un doble abocament de deixalles i trastos vells. Tal com consta a l'expedient sancionador que ha obert la Policia, els dos abocaments no autoritzats es van fer els dies 1 i 2 d'octubre a la finca de La Llarga, un espai municipal situat a prop del camÝ del BalÝs i la carretera de Sant Vicenš.

Van ser abocaments de fustes, runes, electrodomŔstics vells i, fins i tot, matalassos, i el responsable Ús una empresa ubicada a la comarca del Maresme. La normativa estableix que aquests tipus de conductes incÝviques es poden traduir en sancions que van dels 400 als 4.000 euros. En cada cas, se n'ha d'estudiar la gravetat de l'acciˇ i determinar-ne la multa. Donades les circumstÓncies d'aquest doble abocament, en un espai de propietat municipal al qual s'hi va accedir sense permÝs, l'Ajuntament preveu imposar una multa exemplar.

Abocament de deixalles a la via p˙blica     Abocament de deixalles a la via p˙blica