Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Ocupaciˇ NotÝcies
Inscripcions obertes per a una nova formaciˇ en lÝnia de quatre hores per millorar l'elaboraciˇ del currÝculum

La regidoria d'Ocupaciˇ fa una proposta innovadora per ajudar els ve´ns de Llavaneres que es trobin en recerca de feina o que vulguin aprendre a fer un bon currÝculum. Es tracta d'una formaciˇ en lÝnia, cofinanšada per la Diputaciˇ de Barcelona a travÚs del Recull d'activitats per als Serveis Locals d'Ocupaciˇ. El taller s'impartirÓ els dies 2 i 4 de desembre de 9.30 a 11.30 hores, de manera virtual.

S’utilitzarÓ una metodologia activa i participativa que fomenti l’aprenentatge des de la vivŔncia i la pr˛pia experiŔncia. Els participants coneixeran el mŔtode de l’Elevator Pitch, i  la seva aplicaciˇ en la recerca de feina.

TambÚ s'explicaran els elements clau per la 'venda' d’un mateix. Es tracta d'aprendre a transformar la hist˛ria personal en un format comercial que benefici´ l’empresa: identificar el missatge en un minut i el presentar-lo a escena en un discurs.

El resultat: la confecciˇ d'un currÝculum amb carÓcter, que estructuri de manera efectiva la nostra traject˛ria professional i que identifiqui els punts de valor, per aconseguir fer una candidatura efectiva. 

Per inscriure’s al curs, cal emplenar el formulari que trobareu al segŘent enllaš.

Discurs de l'ascensor (Elevator pitch) 
 
El discurs de l'ascensor Ús una conversa que consisteix a explicar de manera breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que en pugui estar interessada, aixÝ com a promocionar-se en la recerca de feina.

Taller