Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Documents
Escrit de Marta Giralt, membre del Consell d'Infants 2019-2020

Nosaltres vàrem decidir agafar el tema 'Let's clean up Llavaneres', ja que la principal cosa que ha de tenir un poble és un entorn net, i el nostre poble no és que tingui un entorn gaire net, tot el grup va pensar el mateix.

A més a més, creiem que és important que el poble estigui net ja que les pròximes generacions també es mereixen tenir un poble net.

No s'ha de negar, que també és el civisme de la gent. En aquest sentit hi podem fer coses com posar multes als que embruten i posar més papereres.

Quan vegin el poble net, segurament els costarà més no tirar les coses a les escombraries o portar-les a reciclar, un espai net no s'embruta, si està brut, a la gent ja no li importa.

Però no tot és culpa del civisme, ja que els containers treuen líquid i fan pudor, els containers a vegades es queden oberts i tota la deixalla queda al descobert (per lo tant amb qualsevol copet de vent, la deixalla surt del container) i també hi han rates.

Des del meu punt de vista, crec que no costaría res posar alguns policíes que miressin que ningu tires una cigarreta al terra o que ningú tires un paper al terra.

Un problema que tenim en aquest poble, és que hi ha zones amb moltes escombraries, i d'altres que no tenen ni una paperera, llavors el que podríem fer sería moure algunes papereres o contenidors de lloc, i intentar-les repartir per tot el poble

Esperem que els/les pròxims/es consellers/es d'infants segueixin amb el projecte que estavem fent i que sobre tot, lluitin pel nostre objectiu: UN POBLE NET.

Marta Giralt Plata
Antiga consellera d'infants curs 2019-2020
Escola Serena Vall