Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Ocupaciˇ NotÝcies
El programa permet acreditar aquelles competŔncies que s'han adquirit en l'exercici de la prÓctica professional i/o a travÚs de formaciˇ no reglada

La Regidoria d'Ocupació informa que la Generalitat de Catalunya té oberta la convocatòria Acredita't 2021. Es tracta d'un procés d'avaluació i acreditació de les competències professionals. Les persones interessades en realitzar aquesta acreditació professional i que compleixin els requisits, poden realitzar una sol·licitud prèvia fins al 31 de març de 2021. Perfer-ho, cal que la persona estigui inscrita com a demandant d'ocupació o bé de millora d'ocupació. La teva experiència és un grau!

Com funciona aquest programa?

L'aspirant pot demostrar les competències professionals que vol acreditar. Els avaluadors analitzen la documentació aportada per l'aspirant (i revisada per l'assessor o l'assessora) i comproven la seva competència professional mitjançant una entrevista professional o a través d'altres mètodes.

Les persones que superen l'etapa d'avaluació reben una certificació oficial per a cadascuna de les unitats en què han demostrat la seva competència professional. També reben un informe d'orientació i una proposta d'itinerari formatiu de la comissió avaluadora per tal de completar una titulació oficial.

Acredita't

Com podeu rebre assessorament?

Us podeu assessorar en qualsevol oficina del SOC: truqueu al telèfon 900 800 046 per sol·licitar cita prèvia o bé accediu a la informació en els centres homologats que podeu consultar en el següent enllaç.

Quins són els àmbits professionals objecte d'acreditació?

Els podeu consultar aquí.

Accés a la sol·licitud prèvia.

Per accedir a la tramitació de la pre-sol·licitud cliqueu en aquest enllaç.

Més informació

Presentació del programa ACP - Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

Avaluació i acreditació de competències professionals: dubtes i aclariments més freqüents

Preguntes Freqüents del Procediment d’Avaluació i Acreditació de Competències Professionals (ACP) 

Guia del candidat: programa Acredita’t

Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO)

El procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals (vídeo a Youtube)

Acredita't      Acredita't