Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Igualtat Notícies
Formen part del cicle Forma't 2021, que inclourà una cinquantena de propostes

La Regidoria d'Igualtat de Llavaneres compta amb el suport de les àrees de Promoció Econòmica i d'Ocupació per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març. La proposta inclou dues formacions gratuïtes adreçades a dones. Les inscripcions ja estan obertes aquí. Les dues activitats s'inclouen en el Forma't 2021, el cicle de formació adreçat a empreses, emprenedors, treballadors en situació d'atur o d'ERTO o en procés de cerca de feina. En aquests moments estem acabant de confeccionar el programa formatiu que, un any més es fa conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt: properament anunciarem la cinquantena de propostes que inclou aquest any. La majoria gratuïtes i en format telemàtic. Us donem més detalls de les dues formacions que s'avancen amb motiu del 8M! 

Taller

ATENCIÓ | Taller suspès per manca d'inscrits.

Títol
Successió en femení. Lideratge de la dona en la successió de l'empresa familiar

Dia
8 de març, de 18 a 20 hores

Durada
2 hores (una sessió en línia)

A càrrec de
Mero Aymà, assessor i coach per a famílies empresàries

Taller

Títol
Dones que ho podem tot: canvis i cerca de feina després dels 45

Dies
15, 17, 22 i 24 de març, de 9:15 a 12:15 hores

Durada
12 hores (4 sessions en línia de 3 hores de durada)

A càrrec de
CECOT, persona i treball

Objectius
Motivar, sensibilitzar i donar eines per afrontar el canvi que suposa cercar i iniciar una nova feina per a dones de més de 45 anys.    

Perfil participants
Dones majors de 45 anys, principalment a l'atur que han patit un canvi sobtat de les seves condicions de vida com a conseqüència de la pèrdua del lloc de treball o bé en cerca/millora de feina.

Dia de la Dona