Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2021 Actualitat
Afecten les activitats extraescolars, l'esport i el comerç

El Procicat ha anunciat avui noves mesures per a la contenció de la covid-19 aplicables a tot Catalunya. Els canvis entraran en vigor dilluns 1 de març i afecten, principalment, les sortides escolars, l'esport i el comerç. La previsió és revisar els canvis a finals de la propera setmana. Més informació, aquí.

Mobilitat
Territori de Catalunya: restringida l’entrada i sortida sense motiu justificat. La mobilitat laboral només es permet quan no es pot teletreballar.

Comarca: restringida la mobilitat tota la setmana, excepte per motius justificats, com ara la impossibilitat de teletreballar. Permesa la mobilitat en l’àmbit escolar sense pernoctació.

Comerç i centres comercials
30% de l’aforament en petit comerç, centres comercials i mercats no sedentaris. Caps de setmana tancats, excepte establiments dedicats a la venda de productes  i serveis essencials.

Centres i recintes comercials de més de 400 m²: aplicació de l’aforament sobre aquesta superfície màxima i mesures de ventilació reforçades. 

Esport
Instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure i piscines oberts amb un aforament màxim del 50%, control d’accés i un màxim de 6 persones en les activitats grupals (excepte piscines).

Instal·lacions i equipaments d’interior: aforament del 30%, limitació a 6 persones i ús de mascareta en activitats grupals.

Competicions: només en categories internacionals, professionals, estatals i competicions que hi donen accés.

Noves mesures