Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Medi Ambient Notícies
busurbà1

La línia C22 del bus urbà de Sant Andreu de Llavaneres modifica part de la seva ruta a la zona de mar del municipi per donar cobertura a l'àrea de Marinada. El nou recorregut s'inicia aquest dilluns 28 de juliol i es reforça amb la substitució de l'autobús per un altre de dimensions més grans.
busurbà2

Aquest proper dilluns, 28 de juliol, entra en servei un nou autobús urbà de dimensions una mica més grans que el mini-bus que hi havia fins ara. Davant l'augment dels usuaris que registra la línia C-22, Transports Públics de Catalunya, a través de l'empresa Casas -que és la prestatària del servei- posa en funcionament un vehicle de 10,5 metres de llargada amb una capacitat per a 33 persones assegudes i 44 dempeus, a més d'una plaça per a persones amb mobilitat reduïda.

L'entrada en funcionament d'aquest autobús de dimensions mitjanes coincideix amb la modificació de la ruta urbana. Els canvis es localitzen als barris de mar, concretament al de Can Sanç. A partir d'ara el bus urbà cobrirà l'àrea de Marinada accedint-hi des de la carretera N-II, amb noves parades al costat del girator i a la banda de mar de l'estació de tren. El nou recorregut, d'altra banda, anul·larà les parades de l'avinguda de Can Sanç i del carrer Sant Pere i del Ps. Sant Pere.

De cara al futur, l'Ajuntament està estudiant amb l'empresa concessionària del servei l'ampliació del recorregut del bus urbà amb noves parades que cobreixin la demanda del barri de Sant Pere.

nou itinerari

.