Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Museu Notícies
L'exposició de dibuixos ‘Sàtira gràfica' es podrà visitar al Museu de Llavaneres del 16 d'abril al 16 de maig

El Museu de Llavaneres recupera aquests dies el llegat de l'artista mataroní Joaquim Bartra (1928-2021). A partir del 16 d'abril (l'exposició s'obrirà al públic de 18 a 20 hores) i fins al 16 de maig, no us perdeu Sàtira gràfica. Aquí podeu consultar el catàleg de l'exposició.

L'obra de Joaquim Bartra és única i singular pel seu dibuix de traç singular, les composicions d'atractius personatges, l'estètica original i sorprenent... Per això, el Museu de Llavaneres ha volgut recordar l'artista, desaparegut recentment. Aquest divendres 16 d'abril, entre les sis de la tarda i les vuit del vespre, s'obrirà al públic la nova exposició del Museu, que es podrà visitar fins diumenge 16 de maig, sempre amb aforament limitat i manteniment de les mesures de seguretat.

En aquesta exposició trobareu una selecció de dibuixos representatius de la prolífica obra de l'artista mataroní Joaquim Bartra. L'artista, advocat de professió, destaca pel seu recull d'escenes vives que descriuen la complexa, contradictòria i grotesca natura del comportament social de l'ésser humà. El missatge, tractat amb ironia intel·ligent, representa una paròdia mordaç i sensible.

A primer cop d'ull, els espectadors apreciaran l'obra en un sentit global. S'interrogaran sobre el significat evident o encobert i gaudiran de la qualitat artística de les creacions tan particulars. Captivats per la imatge, experimentaran un efecte magnètic apropant-se lentament i progressiva al quadre per no perdre's cap detall.

  HORARIS | de dimecres a divendres de 17 a 20 h - dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h - diumenges i festius d’11 a 14 h

Cartell