Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada NotÝcies Marcs Societat 2021 Festa del PŔsol 2021

La il·lustradora llavanerenca Mercè Armengol presenta novetat literària per aquest Sant Jordi 2021. L’autora de Natasha, història d’una adopció ens convida ara a endinsar-nos en la descoberta d’un altre personatge femení, la Missé. Un conte que treballa els valors: la Missé és una nena que ens ensenya la importància de viure en un món construït amb valors com la col·laboració, el treball en equip, l’estimació per l’altre… Podeu recuperar l'hora del conte de la Missé, al canal de Youtube de l'Ajuntament.

Les històries de la Missé ens traslladen a la més tendra infantesa i acompanyen les famílies en l’aventura d’educar els seus fills. La Missé, una nena dolça, tendra, espavilada i traçuda, rep com a regal d’aniversari una conilleta, la Dory, i es convertiran en amigues inseparables. Quan la Dory desapareix, la Missé iniciarà l’aventura de trobar-la amb l’ajuda dels seus germans i de diversos veïns. Podreu trobar el llibre en català, castellà i anglès a les llibreries del poble i també, per internet, al web de la protagonista del conte, la Missé, o bé al web de l’autora.

Mercè Armengol és biòloga. L'amor per l'art i la il·lustració li va néixer paral·lelament a la maternitat. Per Nadal, sempre feia la postal dibuixant-hi els seus fills... Fins que es va decidir a dedicar-s'hi professionalment.

Mercè Armengol