Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Orienta't Notícies
Inscripcions obertes a una nova xerrada per al 29 d'abril

La primera xerrada del projecte Orienta't, que es va fer dijous 15 d'abril adreçada a famílies de 3r i 4t d'ESO, va tenir molt bona acollida. L'objectiu de la xerrada era explicar els itineraris formatius tant si l'alumne es gradua com si no de l'ESO al final de la secundària obligatòria. El projecte Orienta't està impulsat amb la coordinació de l'Institut Llavaneres i l'Ajuntament de Llavaneres i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A aquesta primera xerrada de l'Orienta't, que es va fer per mitjans telemàtics, hi van assistir unes divuit famílies, a més d'integrants del projecte. Després de l'exposició inicial, en què es van detallar les opcions formatives existents, es va obrir el torn de preguntes. Ara, des de la Regidoria d'Educació es farà arribar un qüestionari de valoració a les famílies, on se'ls demanarà autorització perquè els tècnics municipals puguin fer seguiment dels itineraris seguits pels participants.

Properes accions

La regidoria d'Educació i l'Institut preparen ara una segona xerrada per al proper dijous 29 d'abril a les 19 hores. En aquest cas, la sessió anirà a càrrec d'Itinere i es comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Podeu inscriure-us a través d'aquest enllaç.

Properament, a través del web municipal, es podrà accedir a un espai web propi amb tota la informació sobre itinerarius acadèmics i d'accés al món laboral.

A més, al mes de juny, es desenvoluparà una trobada de les famílies i alumnes amb el servei d'Ocupació i la Regidoria d'Educació en la qual s'orientarà sobre l'accés al món laboral.

Per la seva banda, l'Institut Llavaneres realitza accions d'orientació amb els alumnes a nivell de grup i també de manera individual, per tal d'oferir atenció personalitzada en la tria educativa. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb l'orientadora del centre.