Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
26.04.2021
Del 12 al 28 de maig i, de nou, amb format telemŕtic

Aquesta primavera posem en marxa la tercera edició del projecte de participació ciutadana ‘Gent del Barri', que es va estrenar al novembre del 2019 amb l'objectiu d'estrčnyer el contacte amb la gent del poble i de connectar amb els problemes, les dificultats i les oportunitats amb quč es troben en el seu dia a dia. Les primeres assemblees es van fer presencials, en diferents equipaments i espais de cada barri. A causa de la pandčmia, les trobades es van recuperar amb format virtual al mes de novembre passat.

Al 2021, la Regidoria de Participació Ciutadana reprèn el projecte de Gent del Barri amb la previsió de mantenir el format telemàtic i proposa una cita doble: al mes de maig i al mes de novembre. Preneu nota de les assemblees del vostre barri del mes de maig -detallades en el quadre adjunt-. Les reunions es faran a les 19 hores mitjançant la plataforma Zoom.

Ja podeu fer-nos arribar les vostres preguntes per als regidors de barri, clicant aquí. A més, podeu seguir el procés participatiu a la plataforma Decidim Llavaneres. Tota la informació del procés participatiu la trobareu al web ajllavaneres.cat/barris21.

Gent del Barri 2021