Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Notícies
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes d'abril que, a més, arriba amb un canvi de disseny. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmàcies, llibreries, edificis municipals...). La Regidoria de Comunicació va decidir canviar el sistema de distribució de la revista municipal Llavaneres Info ara fa un any i es distribueix trimestralment en punts estratègics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes d'abril dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. La següent edició està prevista per a finals de juliol de 2021.

En aquest número trobareu informació sobre l'aprovació del Pla d'Igualtat; els ajuts d'emergència social; les assemblees de Gent del Barri per al proper mes de maig; el projecte educatiu 'Orienta't; les noves propostes del Forma't 2021; els projectes per fer costat l'empresariat i el comerç local; la celebració de la 21a Festa del Pèsol i de Sant Jordi 2021 i les noves propostes del Museu de Llavaneres.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: la propera jornada del Le'ts clean up Europe, la contractació de dos nous conserges amb plans d'ocupació, les preincripcions a l'Escola de Música o la defunció del pare dominic Ramon Figueras, i inclou també un espai dedicat al Consell d'Infants de Llavaneres, entre d'altres.

Com sempre, hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la il·lustradora llavanerenca Mercè Armengol, que estrena un nou projecte.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Llavaneres Info 65. Abril de 2021

Llavaneres Info 65. Abril de 2021

Fitxer: butlleti_llavaneres_65_OK.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 6.27 MB