Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Salut Pública Centre d'Atenció Primària Notícies
Infermera de professió i per vocació, va treballar al CAP de Llavaneres des de 1998

La cap d'Infermeria del CAP de Llavaneres, Manoli Marco Pérez, ha mort als 63 anys, víctima d'una greu malaltia. Marco estava casada amb l'escriptor local Jordi Bastida, amb qui tenia dos fills, Jordi i Carmen Bastida Marco, que va ser regidora d'aquest consistori.

Manoli Marco ha estat un referent durant dècades al CAP de Llavaneres; no només com a coordinadora de l'àrea d'Infermeria del centre sinó pel seu caràcter: treballadora, lluitadora i amb vocació de servei.

Nascuda el 15 de juny de 1957 a Saragossa, es va diplomar en Infermeria i va començar a exercir la professó el 1977 a Tarragona. Posteriorment, va posar en marxa el Banc de Sang de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, i va exercir d'adjunta a la direcció d'Infermeria durant 6 anys al barri de Sant Roc d'aquesta ciutat. El 15 de desembre de 1998 es va inaugurar el CAP de Llavaneres i Marco va ser nomenada adjunta a la direcció.

"Vaig poder exercir la meva professió, que és la meva vocació, al nostre poble", recordava dies enrere Manoli Marco, en una entrevista que podreu recuperar en la propera edició de la revista Llavaneres Info, que sortirà al carrer a finals de juliol. A banda de la seva professió, la seva gran passió ha estat la família.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres vol expressar el més sentit condol per la seva pèrdua als seus familiars i amics; i vol reconèixer la figura capdal que ha representat per a l'assistència sanitària al nostre poble i arreu del país.

Manoli Marco