Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Benestar Social Notícies
S'adreça a menors de 65 anys i es pot demanar a través del Consell Comarcal fins al 4 de juny

Fins al proper 4 de juny es poden presentar les sol·licituds d'ajuts per al pagament del lloguer que ha convocat l'Agència de l'Habitatge i que està gestionant el Consell Comarcal del Maresme. Poden optar-hi les persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer d'un habitatge que constitueixi el seu domicili habitual. El preu del lloguer no pot excedir dels 800 euros/mes i els ingressos de la unitat de convivència no poden sobrepassar els 22.558,77€. Podeu veure les Bases reguladores en aquest enllaç.

Documentació

Resum de les bases
Full de sol·licitud 
Transferència bancària

Com heu de presentar la sol·licitud?

Per reduir el màxim la mobilitat i evitar contagis és molt important que en la mesura del possible els sol·licitants presentin la documentació per les següents vies que s’han habilitat o ho estaran en breu:

INTERNET

1.    A través del web de l’Agència de l’Habitatge. Es necessita l’idCAT per realitzar el tràmit.  

Si no disposeu d’idCAT, el podeu tramitar en aquest enllaç.

2.    A través de la instància genèrica del portal de tràmits del web del Consell Comarcal del Maresme.  Es necessita l’idCAT per a realitzar el tràmit.

3.    Formulari Ajuts Lloguer de l’Oficina Comarcal d’Habitatge. No es necessita l’idCAT però cal que la persona sol·licitant escanegi tota la documentació i l’adjunti en format PDF

OFICINA DE CORREUS

1. Les oficines de correus ofereixen la possibilitat de registrar, digitalitzar i enviar documents a les administracions públiques. Aquest servei té un cost i està subjecte a l’aplicació de les tarifes corresponents.

PRESENCIALMENT

1. En casos excepcionals a l’Oficina d’Habitatge del CCM i sempre amb cita prèvia. Aquesta possibilitat s’oferirà a aquelles persones no tenen cap altra forma de presentar l’ajut.

Per demanar cita, cal trucar al telèfon del Consell Comarcal: 93 741 16 16

Ajuts al lloguer