Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Museu-Arxiu Notícies
De la mà de la Col·lecció Bassat, coneixerem aquest artista argentí ja desaparegut

Del 4 de juny al 31 de juliol, el Museu de Llavaneres presentarà l'obra d'Héctor Ameal: un artista argentí, publicista de professió, que va viure a Sitges. El descobrirem de la mà de la Col·lecció Bassat, gràcies a la col·laboració que el Museu Arxiu i el Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró mantenen des de l'any 2016. Un total de 25 pintures i dibuixos d'un artista molt singular, desaparegut fa gairebé tres anys.

L'exposició que presentem al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres és una selecció de pintures i dibuixos dels anys vuitanta. Les obres formen part de la Col·lecció Bassat, que es va fer càrrec del llegat de l'artista. A les obres, se'n desprén el domini del dibuix a ploma i en destaquen els retrats de persones grans, representants d'un "món que s'esfondra", com destaca la comissària de l'exposició, Núria Poch, en el catàleg de la mostra. El podeu consultar aquí.

Fins al 31 de juliol

L'exposició s'obrirà divendres 4 de juny, a les 18 hores, i es podrà visitar de dimecres a divendres, de 17 a 20 hores, dissabtes d'11 a 14 i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

Rètol