Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones Ocupaciˇ NotÝcies
S'ha incl˛s en el cicle de formaciˇ Forma't 2021

La Regidoria d'Ocupaciˇ de Llavaneres fa un bon balanš del curs de conductor de carretilles elevadores, que s'ha ofert dins del cicle Forma't. La formaciˇ es va portar a terme durant el mes de marš i va reunir una vintena de participants.

El curs de conductor de carretilles elevadores inclou una formació teòrica i pràctica necessària per a l'obtenció del carnet professional de conductor de carretilla elevadora. El curs ha permès els participants obtenir la certificació de les següents màquines: Transpaleta elèctrica, apilador, recull comandes baix nivell, frontal i retràctil.

El curs s'emmarca en el cicle formatiu Forma't 2021 que, en coordinació amb la Regidoria de Promoció Econòmica i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, és una proposta formativa consolidada a les 3 Viles.

L'oferta s'adreça a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina o afectades per un ERTO. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col·lectius a millorar la seva formació i també a fer costat el teixit empresarial que ara més que mai s'ha de reforçar per sortir de la crisi. Aquestes són les propostes del mes de juny. En total, el Forma't engloba una quarantena de propostes, la majoria gratuïtes. Les inscripcions continuen obertes.

Curs