Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
Quatre propostes artístiques de primer nivell i, de nou, amb els jardins de Can Caralt d'escenari

Els divendres d'agost, al vespre, a Llavaneres són sinònims de bona música a la fresca, en un entorn incomparable. La Regidoria de Cultura i Festes ens presenta el cartell del festival 'Can Caralt, obert per vacances' 2021, que aquest any porta quatre propostes musicals els dies 6, 13, 20 i 27 d'agost, a les 22 hores, als jardins de Can Caralt. A més, els dos darrers divendres, mitja hora abans, gaudirem de l'actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. Com cada any, el rètol del festival va a càrrec d'un artista local. En aquest cas, des de l'Ajuntament volem agrair i reconèixer la feina de la il·lustradora Mercè Armengol. Aquest any, a causa de la pandèmia no hi haurà servei de bar i caldrà reservar l'entrada prèviament. Els formularis de reserva s'obriran dilluns 26 de juliol. A continuació us donem més detalls de les quatre propostes i us hi enllacem el formulari per accedir a l'entrada.

Divendres 6 d'agost

22h. Homenatge a Frank Sinatra
Jordi Rabascall, veu

Homenatge a Frank Sinatra

Apropiar-se del repertori de Frank Sinatra i defensar-lo amb solvència i personalitat pròpia no és gens fàcil ni a l'abast de tothom. Conscient del repte que suposa, Jordi Rabascall s'envolta d'un grup de músics de primera línia per crear la millor atmosfera en aquest particular tribut, recordant The Voice de la millor manera possible.

Reserva prèvia, aquí (a partir del 26 de juliol)

Divendres 13 d'agost

22 h. 'Farem la revolució i la tornarem a fer'
Lídia Pujol, veu
Pau Figueres, guitarra

Lídia Pujol. Foto: Isabel Camps

Aquest és un concert revolucionari, amb cançons reivindicatives i un personatge que fa moltes preguntes. Aquest personatge va a l'escola dels Somiatruites, on aprèn que les seves possibilitats i les dels altres són infinites. Per això decideix Fer la revolució i tornar-la a fer com una actitud de vida i de confrontació activa vers la injustícia. En aquesta escola també ensenyen a cantar les quaranta. Avui us presentem tretze maneres de fer-ho, de dir la veritat, tant si convé com si no convé. Au, coratge i a volar! Que són quatre dies i dos ja han passat.

Reserva prèvia, aquí (a partir del 26 de juliol)

Divendres 20 d'agost

21.30 h Clara Requejo, piano i veu
Alumna de l'Escola Municipal de Música

22 h. Ignasi Terraza trio

Ignasi Terraza Trio. Foto: Fernando Prats

Ignasi Terraza és un dels músics de jazz més valorats actualment a casa nostra, i compta amb un ampli reconeixement internacional.
Ha anat consolidant una personalitat inequívoca amb la seva manera d'interpretar el jazz, amb un so ple de virtuosisme, en què destaquen tant la força rítmica del swing, com la exquisida sensibilitat en l'expressió. El seu és un jazz mediterrani, extrovertit, obert, còmplice, que ens pot recordar el swing d'Oscar Peterson, la sensibilitat de Bill Evans i la murrieria de Tete Montoliu. El trio el completen el reconegut contrabaixista Horacio Fumero i el solvent bateria Esteve Pi. Presentació CD -Ignasi Terraza Trio -"High up on The Terraza". El tornem a convidar ja que l'any passat es va haver de suspendre el concert per causes meteorològiques.

Reserva prèvia, aquí (a partir del 26 de juliol)

Divendres 27 d'agost

21.30 h. Cris Aceña i Júlia Sabater, piano
Alumnes de l'Escola Municipal de Música

22 h. Les Fourchettes

Les Fourchettes

A Cappella! és un espectacle on l'únic protagonista és la veu. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels anys 50 i els 60, Les Fourchettes reivindiquen amb certa dosi d'irreverència el Barbershop, un gènere tradicionalment masculí que tanmateix fan seu per intepretar des d'estàndards de jazz a temes de pop rock actual. Format l'any 2015, aquest jove quartet barceloní ja ha actuat a festivals internacionals com el Moscow Spring a Cappella, ha guanyat el premi al millor quartet del concurs nacional de Barbershop SABS, i s'ha convertit en el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d'or en aquesta categoria. L'any 2019 van concursar al talent show La Voz i van superar amb èxit diverses eliminatòries.
FB: www.facebook.com/lesfourchettesquartet TW: @lesfourchettes_ IG: @les_fourchettes

Reserva prèvia, aquí (a partir del 26 de juliol)

Lloc: jardins de Can Caralt

Can Caralt