Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies
07.07.2021
Us presentem l'informe d'avaluació i us convidem a avaluar la vostra participació en aquest projecte

La tercera edició de les assemblees de Gent del Barri ha servit per reforçar aquest projecte de participació ciutadana i assegurar una quarta edició per a la propera tardor. En les assemblees del mes de maig hi van participar un total de 87 persones i s'hi van recollir centenars de preguntes, demandes i suggeriments. Un total de catorze hores de debat amb veïns de tots els racons del poble que han servit per acostar la política municipal a tots els barris. Si hi heu participat, avalua'ns.

La valoració per part de la regidoria de Participació Ciutadana d'aquesta nova edició de Gent del Barri és molt positiva, i també ho són els comentaris recollits per part dels participants al final de cadascuna de les set sessions que, a causa de la pandèmia, s'han tornat a fer de manera telemàtica, com al novembre del 2020. El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, es va portar a terme del 12 al 28 de maig.

El regidor de Participació, Gerard Viladomat, aprofita el tancament d'aquesta nova edició per agrair el compromís de l'alcalde, Nani Mora, que un cop més ha pres part de totes les assemblees, i també dels regidors de barri, que més enllà d'aquestes trobades, fan seguiment de les demandes dels veïns del seu barri durant tot l'any.

Els propers dies l'espai ajllavaneres.cat/barris21 recollirà un resum de cadascuna de les set assemblees. Aquestes relatories també s'enviaran per correu electrònic als veïns que han demanat estar informats de les novetats del projecte. Els documents serviran tant als veïns que han participat a les sessions com al consistori per fer memòria de les reclamacions plantejades a les assemblees. També permetrà a les persones que no s'hi van connectar conèixer-ne les peticions i respostes.

 Conclusions

En aquest document podeu consultar l'informe d'avaluació d'aquesta tercera sessió de Gent del Barri. Us avancem les conclusions que s'hi recullen:

  • La cita del Gent del Barri es consolida amb un bon nivell de participació i l’assistència tant de persones noves com de persones fidelitzades d’edicions anteriors.
  • Cal reforçar la participació en alguns barris i sectors de població.
  • S’ha obtingut una molt bona valoració general de totes les sessions, especialment del paper de l'alcalde i del regidor de barri.
  • Es valora positivament la rellevància de les assemblees com a espai de debat.
  • La dinàmica participativa ha estat fluïda i òptima per al debat.

Contacte

Si voleu rebre més informació d'aquest procés participatiu, podeu fer-nos arribar les vostres dades emplenant aquest formulari.