Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Medi Ambient Notícies
El consistori es compromet a resoldre la situació el més aviat possible

La Regidoria de Medi Ambient està treballant per resoldre una incidència amb el servei de recollida de les escombraries. A causa d'una avaria en els camions que tenen assignat el servei, aquests dies s'ha estat fent servir un vehicle que deixa anar líquid lixiviat quan recull la matèria orgànica i la premsa. Per resoldre aquesta incidència, detectada quan el servei ja estava en funcionament, el consistori ha encarregat una neteja intensiva, amb aigua i sabó, dels carrers afectats.

La previsió és que avui mateix es pugui disposar d'un camió en bones condicions per fer la recollida. Mentrestant, en cas que s'hagi de posar en funcionament el camió que té pèrdues de líquids, s'acompanyarà de la hidronetejadora: anirà darrera del camió i netejarà les àrees afectades pels possibles vessaments. L'Ajuntament es compromet a resoldre la situació el més aviat possible i demana disculpes als veïns dels carrers on hi ha hagut vessaments de líquids, ja que generen pudors i malestar.

La Regidoria de Medi Ambient informa que aquest matí s'ha reunit amb la concessionària del servei de recollida per parlar de la situació generada amb els vessaments. S'ha pactat que en cas que hi torni a haver incidències d'aquest tipus, de manera immediata es procedeixi a la neteja de la via afectada.

Neteja dels carrers afectats pels vessaments