Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada L'Ajuntament Notícies
En cas de problemes de recepció del senyal de la televisió, contacteu amb Llega800

La Regidoria de Noves Tecnologies informa que aquests dies s'ha instal·lat al municipi una nova antena 4G. En cas que detecteu incidències o problemes de recepció del senyal, cal que contacteu amb l'entitat gestora Llega800. 

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, ja ofereixen a Llavaneres els seus serveis sobre la xarxa 4G a la banda de 800MHz, que permet gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G) amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Llega800 gestiona les incidències en la recepció de la señal TDT causada per l'activació de la tecnologia 4G a Llavaneres. Es tracta d'un servei gratuït per als usuaris.

Dades de contacte

Correu electrònic
ayuda@llega800.es

Telèfon
900 833 999

Principals avantatges: més i millor cobertura

Amb la xarxa 4G s'ha obert la porta a innovadors serveis i aplicacions, a més de proporcionar significatives millores tant en la velocitat de descàrrega, com d'enviament de dades -fotos, música o continguts audiovisuals d'alta definició- o permetre treure el màxim partit a aplicacions en línia, com els videojocs.
 
La xarxa 4G de telefonia mòbil introdueix dues millores fonamentals. La primera és la solvència dels diversos problemes relacionats amb orografies complicades presents en la geografia espanyola on tradicionalment fallava la cobertura. La segona és la gran penetració en zones interiors dels edificis.
 
La nova generació de la tecnologia 4G també facilita la introducció de nous serveis en l'àrea empresarial i de les administracions públiques, com a aplicacions empresarials en mobilitat amb alt contingut multimèdia o l'ús de la trucada de vídeo, entre d'altres.
 
A més, la major cobertura que arriba al 4G a la banda de 800MHz millora el servei a l'interior d'edificis i serà la banda que permeti estendre geogràficament el servei de forma eficient.

Llega800