Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Esquerra Republicana
Article d'ERC. Juliol de 2021
  • Hi ha projectes que s´allarguen en el temps i sovint, en aquest transcurs, fan que et desesperis. Ara, per sort, estem orgullosos de poder parlar de la inauguració del pavelló com una fita a finals d´estiu. Aquest estiu del 2021, que ens pensàvem que seria alliberador i d´una normalitat precovid, ens portarà poques alegries. Clarament, però, una serà veure com per fi tindrem el pavelló acabat.

    Les regidories d´Esports, Urbanisme i Obra pública ja estan treballant en la segona fase de l´equipament. Si ara hi haurà el cos de la pista, la segona fase ha de dotar la instal·lació dels vestidors, el bar, el vestíbul definitiu,, un gran gimnàs i la urbanització definitiva de tot el perímetre.

    Un dels altres grans reptes que seguim tenint en aquest mandat és enllestir el nou contracte d´escombraries. El sistema de contenidors actual, obsolet, genera imatges desagradables per a tothom i la maquinària, vella, sovint empitjora el resultat de la recollida. Els camions, en la nova contractació, també seran nous. S´està treballant perquè tot això sigui una realitat i perquè puguem tenir un poble net amb els mitjans humans i materials que ens pertoquen.

    No serà, però, un estiu fàcil. Encara que s´hagi pogut fer una festa major restringida, no hem assolit la normalitat plena. La campanya i el ritme de vacunació esperem que acabi donant un impuls definitiu perquè la tardor sigui més planera.

    Per tot això, i encara que s´hagi rebut la pauta completa de vacunació, demanem que se segueixin les mesures de prevenció bàsiques: ventilació, higiene de mans, mascareta i distància. La vacuna és un progrés però no ens podem refiar. També demanem la col·laboració per evitar incendis forestals. Siguem conscients de l´estat d´estrès que tenim als nostres boscos: no llencem brossa al bosc, no hi llencem burilles de cigarret i, per descomptat, no hi fem foc.