Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Junts per Llavaneres
Article de Junts per Llavaneres. Juliol de 2021
  • Llavaneres no viu el seu millor moment, tenim l´equip de govern desorientat i paralitzat. La gestió avui és “anar fent” sense més aspiració que la de seguir en el càrrec. Mostra clara d´això és la manca de resposta política per gestionar bé, els problemes que ens afecten a tots.

    Junts insisteix en la tasca de control que ens correspon com a oposició. Hem demanat reiteradament una reacció, com en la gestió de la taxa d´escombraries i el seu increment. La gestió ha estat un error i s´intenta desesperadament culpar la Diputació. Però la taxa la fixa i aprova l´Ajuntament; la Diputació és sols un gestor de cobrament. No es va fer bé i cal que ho reconeguin. Si no reconeixen l´error, es repetirà; seguiran castigant el ciutadà.

    La recollida de brossa, la brutícia de carrers i àrees de contenidors, les bústies trencades que no es reparen són mostra d´aquesta incapacitat. Llavaneres està brut i descuidat. És una situació que d´un temps ençà, s´ha agreujat.

    Des de Junts hem preguntat i repreguntat sobre aquest problema; hem demanat reforç del servei, no ja a l´estiu, sinó tot l´any. Però no veiem resultats. És cert que, en part, es deu a l´incivisme i no tot és culpa del govern d´ERC, però quan tot està brut, embrutar és fàcil. Embrutar sobre net costa molt més.

    Un govern i un regidor que no donen resposta, desapareguts i que sols culpen l´incivisme no resoldran el problema. De fet, ja estan apareixent grups ciutadans buscant la protesta conjunta ja que la queixa individual s´ignora. Demanem al govern, que es posi a treballar. Els llavarenencs mereixem que allò de Compartim privilegi, no sigui sols una frase buida. Insistirem i persistirem exigint gestió.

    No poden seguir ignorant la realitat, els ciutadans no podem seguir esperant.