Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies
La principal novetat del nou curs escolar, que comença dilluns 13 de setembre, són els tallers per a adults que s'impartiran a la Biblioteca Municipal. Si hi esteu interessats, encara hi sou a temps.

El proper dilluns 13 de setembre es reprèn l'activitat lectiva a l'Escola Municipal de Música Llavaneres. Més de 160 alumnes, des dels 3 anys fins a adults, tornaran a rebre la seva sessió setmanal de música.

S'espera que al llarg del curs, si l'evolució de la pandèmia és positiva, es pugui recuperar també l'activitat externa de concerts per a la ciutadania i la col·laboració amb altres entitats i centres educatius.

Places vacants

L'escola encara disposa d'algunes places vacants per estudiar un instrument o participar dels diversos grups. Podeu conèixer l'oferta de l'Escola amb més detall en aquest enllaç.

Actualment hi ha disponibilitat per estudiar els següents instruments: Flauta travessera, Bateria, Cant, Violí, Viola i Violoncel. En cas que hi estigueu interessats consulteu l'horari disponible, així com el programa d'assignatures que s'ha de realitzar en funció de l'edat. L'estudi d'un instrument es realitza a partir dels 7 anys i hi ha límit d'edat. En cas que volgueu fer algun dels instruments amb les places cobertes (piano, guitarra, saxo, clarinet, baix elèctric), podeu sol·licitar la plaça per si es genera alguna vacant al llarg del curs.

Els grups que encara disposen de plaça són:
  • Sensibilització Musical, a l'Escola Serena Vall, pels grups de P3 i P4, i a l'Escola Jaume Llull, pels grups de P3, P4 i P5.
  • Cant Coral, pels grups Cor Jove (alumnes de 12 a 18 anys) i Coral Minerva (adults).

La principal novetat d'aquest curs seran els tallers setmanals que es realitzaran a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal. Els dos grups que encara disposen de places vacants són:

  • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 15 anys i el seu horari serà els dilluns de 19 a 20 hores.
  • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula. Està adreçat a adults i tindrà una sessió setmanal, els dilluns de 20.15 a 21.15 hores.

La sol·licitud de plaça es pot realitzar a través del següent formulari d'inscripció. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a l'escola de música a través dels canals de contacte del centre: escolamusica@ajllavaneres.cat, trucant al 93 792 92 80 o a través del formulari de contacte

Places vacants amb instruments