Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Notícies
La Policia Local ha portat a terme una campanya de conscienciació als dos centres educatius d'infantil i primària de la vila

Agents de la Policia de Llavaneres han recorregut totes les aules d'educació infantil i primària de la vila per explicar als infants qui són i quines són les seves tasques. Un total de 829 infants han participat en aquestes jornades de civisme i educació viària adreçades a les escoles. Les sessions van començar a finals de març i s'han tancat aquest mes de maig amb un balanç molt positiu.

Durant les sessions, els agents i el caporal en cap de la Policia Local de Llavaneres han presentat el cos policial i han format els alumnes en diferents matèries: sistemes de seguretat als vehicles, seguretat viària, camins escolars, consells de seguretat, comportament a la via pública, resolució de conflictes, empatia i civisme. A més, els alumnes han estat obsequiats amb una gorra de la Policia Local.

La Regidoria d'Educació, que ha coordinat la campanya, vol agrair el suport i col·laboració dels dos centres educatius, Serena Vall i Jaume Llull. La previsió, ara, és fer també sessions de civisme i educació viària amb els alumnes més grans de les dues llars d'infants municipals de Llavaneres, Minerva i Sant Nicolau.

Classes de civisme i educació viària

Classes de civisme i educació viària