Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Notícies
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes d'abril. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmàcies, llibreries, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratègics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes d'abril dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. La següent edició està prevista per a finals de juliol de 2022.

Els temes d'obertura de la revista són la 10a edició del Forma't i l'anunci de les preinscripcions a les llars d'infants municipals, que s'obren el 9 de maig.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: el pla de reactivació econòmica de Llavaneres, la trobada de barris del 15 de maig als jardins de Joaquim Passi, la convocatòria del Let's Clean Up Europe del 8 de maig, la celebració del Dia de la Poesia, les activitats del Museu per aquesta primavera, la commemoració del 8M, la instal·lació del gimnàs a l'aire lliure al parc de Sant Pere i l'obertura de tres noves zones d'esbarjo per a gossos, entre d'altres.

L'àlbum de fotos el dediquem a la 22a Festa del Pèsol Garrofal de Llavaneres i a Sant Jordi 2022.

Com sempre, hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la cantant de jazz Gwen Perry, guanyadora de 'La Voz Senior'.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Revista municipal d'abril de 2022

Revista municipal d'abril de 2022

Fitxer: Butlleti_69_abril22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.44 MB