Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Notícies
L'acceptació de l'acta de regidor va ser un dels punts destacats del ple de maig

Toni Majó i Vives va prendre possessió de l'acta de regidor, en el ple municipal de 31 de maig, en substitució de Carlos Bartomeu. Va ser un dels punts destacats de la sessió ordinària del mes de maig, que també va incloure altres punts d'interès, com ara l'aprovació provisional, per unanimitat, del Pla especial urbanístic per a la regulació dels habitatges d'ús turístic i de les llars compartides de Llavaneres, i de l'ordenança que en regularà la gestió. El Ple també va aprovar definitivament el Projecte de gestió del nou Pavelló Municipal d'Esports. La proposta va sumar els vots a favor d'ERC, Ciutadans, PP, Movem Llavaneres i PSC, i va topar amb l'abstenció de Junts per Llavaneres. D'altra banda, el ple va tirar endavant un punt d'urgència: l'adjudicació del contracte d'explotació de les tres guinguetes de la platja de Llavaneres.

Altres punts del ple van ser:

  • Aprovació per assentiment de la proposta al Departament d'Empresa i Treball de les dues festes locals per a l'any 2023: 17 de juliol (La Minerva) i 30 de novembre (Sant Andreu).
  • Aprovació per unanimitat del Conveni de col·laboració entre el departament d'Interior de la Generalitat, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per dur a terme la selecció conjunta del personal funcionari i constituir una borsa de treball de les policies locals.
  • Aprovació per unanimitat de l'expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits número 2/2022.
  • Aprovació per unanimitat de l'aixecament del reparament suspensiu interposat per l'àrea d'Intervenció (expedient 1/2022).
  • Aprovació per unanimitat el Pla de transició energètica de Sant Andreu de Llavaneres vinculat al pacte d'alcaldies pel clima i l'energia sostenible.
  • Aprovació de la moció conjunta dels Grups Municipals d'ERC-AM i Junts per Llavaneres de suport als Jutges de Pau, amb els vots a favor d'ERC, Junts per Llavaneres, Ciutadans, PP i Movem Llavaneres, i el vot en contra del PSC.
  • Aprovació de la proposta d'ERC de declaració institucional per la llibertat dels presos polítics, amb els vots a favor d'ERC, Junts per Llavaneres i Movem Llavaneres, i els vots en contra de Ciutadans, PP i PSC.