Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
A Llavaneres preparem l'arribada de la Flama del Canigó i la festa de Sant Pere

I a més... dissabte 18, al pla de l'ermita de Sant Sebastià, a les 20.30 h, Concert del Solstici...

Flama del Canigó

La Flama del Canigó arribarà a Llavaneres el proper dimecres 23 de juny, a les 20.30 hores, al passeig de Jaume Brutau. L'Ajuntament de Llavaneres convoca a la ciutadania a aquesta tradicional cita, amb el suport d'Òmnium Cultural i la col·laboració de Llavaneres contra el Càncer i La Inestable, Teatre de Llavaneres. A més dels parlaments i de la lectura del manifest, l'acte inclourà la tradicional encesa del peveter. Hi haurà coca i cava per a tothom.

La Flama del Canigó és la festa d’encesa dels Focs de Sant Joan, símbol de la nostra identitat; una festa popular arrelada al llarg dels Països Catalans que té l’element del foc com a símbol preeminent, i que se celebra des dels anys 60.

Flama del Canigó

Revetlla de Sant Pere

Llavaneres torna a festejar la diada de Sant Pere, amb la tradicional revetlla del 28 de juny. La celebració inclourà, com sempre, l'homenatge als pescadors i també música en directe, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. 

A partir de les 20 hores, hi haurà l'ofrena floral i lectura musicada de poemes a l'església de Sant Pere, amb la coral Minerva. Tot seguit, es donarà pas al sopar popular: els assistents es podran dur el sopar i la beguda de casa. Ja a les deu de la nit, serà el moment de gaudir del concert de Sant Pere amb l'Orquestra del Pugrama. Bona revetlla de Sant Pere!

Sant Pere 2022