Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies

El nou curs escolar 2022-2023 ha recuperat la normalitat acadèmica i ja compta amb més de 175 inscrits de totes les edats i nivells.

El centre encara disposa d'algunes places disponibles, per participar d'alguns dels grups o aprendre algun instrument. La sol·licitud de plaça en les activitats de l'Escola Municipal de Música Llavaneres pel curs 2022-2023, es realitza a través del següent formulari de preinscripció. Un cop realitzada la preinscripció l'escola de música es posarà en contacte per informar-vos dels detalls i, si és el cas, formalitzar la matrícula.

Us destaquem les places que hi ha disponibles, a dia d'avui, per estudiar un instrument o participar dels diversos grups:

Tallers per a adults (es realitzen a la Sala d'actes de la Biblioteca Municipal):

    • Història de la Música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Horari: dilluns de 19.30 a 20.30 h.
    • Música i Poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula, amb pràctica de recitació amb música en directe. Horari: dilluns de 20.30 a 21.15 h.

Grups:

    • Coral Minerva, cor d'adults per cantar i gaudir de la música en grup. Horari: dimecres de 20 a 21.30 h.
    • Cor Jove, per a alumnes de 12 a 18 anys. Horari: dimarts de 18.15 a 19 h. 

Sensibilització musical:

    • A l'Escola Serena Vall pel grups de P3.
    • A l'Escola Jaume Llull pels grups de P3, P4 i P5.

Instrument (cursant el programa d'assignatures d'acord amb l'edat):

    • Flauta travessera, Saxo, Violí, Viola, Violoncel i Bateria.

En cas de voler optar a altres instruments o grups de l'oferta educativa de l'escola que us ampliem a continuació, es pot realitzar la sol·licitud de plaça per si al llarg del curs es genera una plaça vacant.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

Ens els vídeos que trobareu a continuació, us expliquem les diferents etapes educatives del centre:

  • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys.

  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de l'aprenentatge del llenguatge musical i la possibilitat de fer cant coral.

  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral.

  • Joves i Adults. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, participar en conjunts instrumentals o corals, o fer assignatures de caire més teòric: llenguatge musical, una nova assignatura de creació de cançons o els tallers d'Història de la música o Música i poesia.

  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
    • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula. Es realitza setmanalment a la Biblioteca Municipal i està adreçat a adults. Inscripcions obertes.
    • Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i tindrà una sessió setmanal. Es realitza a la Biblioteca Municipal. Inscripcions obertes.
    • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. La previsió és realitzar 4 sessions en horari de dissabte matí els dies 15 i 29 d'abril i 13 i 27 de maig. Les inscripcions es realitzaran al mes de març.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans del seu inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

A continuació podeu consultar tota l'oferta educativa, així com les taxes per cada un dels programes:

Oferta educativa EMM 22-23

Oferta educativa Curs 2022-2023

Fitxer: OFERTA_EDUCATIVA_22_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 13.07 MB

Taxes EMM Curs 2022-2023

Taxes EMM Curs 2022-2023

Fitxer: Taxes_Curs_2022_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 114.19 kB

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental


Contacte

Aquelles famílies i futurs alumnes interessats en conèixer el funcionament de l'Escola de Música o que vulguin resoldre dubtes, es poden posar en contacte amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat. I en període lectiu, de dilluns a dijous de 16 a 20h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'Edifici de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14). 

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de forma presencial a l'Escola de Música.