Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis a les Persones NotÝcies
Una desena d'empreses de les 3 Viles ja s'han acollit al programa d'assessorament personalitzat per revolucionar les seves competŔncies digitals

Si teniu una empresa ubicada a les 3 Viles i voleu potenciar el vostre negoci, us podem ajudar. Aquest Ús el reclam del programa d'assessorament personalitzat que els ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenš i Caldetes tenen en marxa dins del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia' que s'impulsa amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona. Una desena de negocis ja estan rebent suport per augmentar les vendes mitjanšant solucions digitals.

Teniu pàgina web del vostre negoci? Els vostres clients coneixen tots els productes i serveis que oferiu? Són algunes de les preguntes que l'assessora digital del programa 'Treball, Talent i Tecnologia' fa als empresaris que s'estan adherint al programa de suport que impulsen els consistoris de les 3 Viles. Després del primer contacte, l'assessora analitza la situació actual de l'empresa sol·licitant i, tot seguit, elabora un pla personalitzat. L'objectiu és ajudar-los a fer més eficient el contacte amb els client, fer-se més visibles a les xarxes socials i seleccionar els millors proveïdors per adoptar les solucions digitals més adients.Dins de les accions previstes també s'inclouen les relacionades amb l'assessorament de tot el procés de sol·licitud i gestió de la subvenció del kit digital. Per tal d'inscriure's al programa, cal que empleneu aquest formulari i seleccioneu l'apartat d'assessorament individualitzat per a empreses. 'Treball, Talent i Tecnologia' ‘Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles' forma part del projecte 'Treball, Talent i Tecnologia'. Està  impulsat conjuntament pels Ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM). Si voleu ampliar la informació del projecte feu clic aquí.

Assessorament a negocis de les 3 Viles

L'assessora digital assessorant l'empresa La Mar de Net, de Llavaneres.