Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Ārea de Serveis a les Persones Ocupaciķ Orientaciķ Documents

Vols cončixer quins serveis tens al teu abast? Aquí trobarās un seguit de recursos on trobarās orientaciķ, formaciķ i acompanyament per a la recerca de feina.

Oficina Tècnica Laboral (OTL)

Logo OTL

La Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals (OTL) està formada per 18 OTL i treballa des del 2002 per reduir els obstacles que dificulten la inserció i permanència en el mercat de treball de persones amb diagnòstic de trastorn de salut mental a la província de Barcelona. Es fonamenta en l'empoderament de la persona, l'impuls de la inserció al mercat de treball i el treball en xarxa.

L’Oficina Tècnica Laboral del Maresme (OTL) es gestiona des del Consell Comarcal del Maresme i forma part de la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals impulsada per la Diputació de Barcelona. Complementa l’activitat dels Serveis Locals d’Ocupació amb l’objectiu de recuperar sociolaboralment les persones amb malaltia mental. 

×  
Treball i salut mental: trencant l'estigma Treball i salut mental: trencant l'estigma

Entitats d'Inserció Laboral Presten serveis orientats a la inserció laboral de persones amb especial dificultat per trobar feina.

Entitats a prop teu:

Entitats inserció laboral persones amb diversitat funcional

Entitats inserció laboral persones amb diversitat funcional

Fitxer: Infografia_entitats_insercio_laboral_persones__diversistat_funcional.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 310.48 kB

Portals de recerca de feina Portals i aplicacions mòbil per trobar la teva pròxima feina.

Portals de feina_diversitat funcional

Portals de feina_diversitat funcional

Fitxer: Infografia_canals_recerca_diversitat_funcional.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 561.09 kB

  Centres Especials de Treball (CET)

Els Centres Especials de Treball (CET) són empreses que asseguren un treball remunerat a les persones amb discapacitat i garanteixen la seva integració laboral. L'objectiu d'aquests centres és productiu, com el de qualsevol altra empresa, però la seva funció és social.

Gairebé la totalitat de la plantilla dels centres especials de treball estarà constituïda per persones amb discapacitat, sense perjudici de les places en plantilla del personal no discapacitat, també imprescindible per al desenvolupament de la seva activitat.

Poden incorporar-se com a treballadors als CET les persones amb discapacitat intel·lectual, física, sensorial o malaltia mental. La seva plantilla ha de comptar amb un mínim del 70% de persones treballadores amb un grau de discapacitat igual o superior a un 33%.

Infografia Centres Especials de Treball

Infografia Centres Especials de Treball

Fitxer: Infografia_Centres_Especials_de_Treball__Maresme.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.59 MB