Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Comunicació Opinió Grups Municipals Mandat 2019-2023 Esquerra Republicana
Article d'ERC. Octubre de 2022
  • Aquests darrers mesos de l'any arriben ben plens d'activitat. Estem contents que la maquinària municipal vagi agafant, altre cop després de la pandèmia, ritme i que al carrer es vagin veient totes les actuacions que fa mesos que treballa el Govern i els treballadors municipals.
    Més enllà dels grans clàssics: exposicions del museu, Festa Major de Sant Andreu i Fira Gastronòmica de la Coca, aquest any també hi ha Jornada Empresarial (és una activitat que s'organitza biennalment).
    Abans que acabi l'any també us esperem a l'acte del 25N i a la resta d'activitats que s'organitzen de manera conjunta amb les entitats del municipi. Que les entitats també tornin a sortir al carrer amb normalitat, amb alegria i amb il·lusió ens fa contents i feliços perquè voldrà dir que el teixit social de Llavaneres segueix endavant.
    A l'apartat d'inversions, se segueix treballant en les obres que ERC Llavaneres duia al programa electoral perquè la voluntat del Govern és complir-lo. L'aposta encara és més forta en les inversions mediambientals. El Govern està convençut que el sistema de recollida Porta a Porta és la millor de les opcions. És un aprenentatge per a tothom: treballadors, usuaris i polítics. L´Oficina d´Atenció al Porta a Porta serà vigent durant tot el contracte de recollida i les primeres setmanes, que hi haurà incidències, serviran per anar ajustant el model a les particularitats dels ciutadans i poder arribar a tothom.
    Estem segurs que els ciutadans faran la seva part de la feina de manera exemplar i que passat aquest inici de servei tot funcionarà de manera correcta i satisfactòria.
    Tot i que encara queden força dies per acabar l'any, aquest és el darrer número de la revista municipal aquest 2022. És per això que us volem desitjar un bon final d'any i un bon inici del 2023. Ens retrobem al gener per celebrar el 2023!