Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2008 Festa Major de Sant Andreu 2008
La constitució de l'Ajuntament Jove, els esports i els actes culturals, les primeres propostes de la festa major de Sant Andreu 2008
Festa de l'skate 07

Per donar-li la solemnitat que es mereix, l'acte de constitució de l'Ajuntament Jove 2008 obrirà divendres 21 el primer cap de setmana de la festa major de Sant Andreu. Dissabte 22, hi haurà teatre, cine-fòrum, exposició fotogràfica i esports. Diumenge 23, a més de la trobada gastronòmica, hi ha la marxa popular i la festa de l'skate.

Tot i que el dies centrals de la festa major de Sant Andreu seran el cap de setmana del 29 i el 30 de novembre, aquests dies ja tenim les primeres propostes. A més de l'Alimentabò i la Promoció de Productes Típics, hi ha tot un seguit d'activitats per a tots els públics, sobretot esportius i culturals.

La primera proposta és aquest divendres 21, a les 13 h, a la sala de plens de l'Ajuntament, amb la constitució de l'Ajuntament Jove 2008.

Pel que fa a Esports, arriben algunes de les cites més importants de la programació, com són la marxa popular, diumenge 23 des del pati d'El Casal, la IV Festa de l'Skate, al parc de Sant Pere, i l'exhibició de taekwondo i hapkido, al pavelló municipal. També hi haurà futbol i bàsquet.

Quant a Cultura, podrem gaudir de la proposta de cine-fòrum de l'Intercanviador, dissabte a la biblioteca; de l'exposició de fotografies Cares i Mirades, dissabte, a Ca l'Alfaro, i de l'actuació de la companyia Inestable d'El Casal, a Perduts en el temps, dissabte a la nit a El Casal.

Tots els detalls de la programació, en el programa de festa major:

Llibret festa major de Sant Andreu 08

Sant Andreu 2008

Fitxer: llibre_fm08_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 487.3 kB