Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Societat 2008 Jornades per a la no violčncia
La regidoria de Benestar Social convida a participar en les Jornades per a la no violčncia, que es faran a Llavaneres els dies 25, 26 i 28 de novembre
Encesa d'espelmes per a la no violència

L'Ajuntament de Llavaneres es tornarà a manifestar en contra de la violència. Dimarts 25 de novembre se celebra el Dia mundial contra la violencia de gènere i la regidoria de Benestar Social convoca els veïns a una encesa d'espelmes. A més, hi haurà un concert i teatre al carrer.

Foto: Una imatge de la lectura del manifest i l'encesa d'espelmes de l'any passat.


Els actes de les Jornades per a la no violència es faran els propers dies 25, 26 i 28 de novembre, però els veïns ja poden manifestar el seu suport a la campanya amb els cartells d'expressió lliure que la regidoria de Benestar Social ha distribuït pel poble. En total, s'han col·locat cinc cartells: a Ca l'Alfaro, a la plaça de la Vila, a l'IES Llavaneres i a les escoles bressol municipals Sant Nicolau i Minerva.

Cartell Jornades per a la no violència

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: no_violencia_2008.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.22 MB

La primera convocatòria és per a dimarts 25, a les 18.30 hores, a la plaça de la Vila, i l'acte consistirà en la lectura del manifest en contra de la violència de gènere, a càrrec de l'alcalde jove, i en una encesa d'espelmes en solidaritat amb les víctimes. Les altres dues propostes són per a dimecres 26, amb un concert a Ca l'Alfaro, a les 19.30 hores, i per a divendres 28, en què es farà una representació de teatre al carrer, coincidint amb el mercat setmanal al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, a les 11 del matí.