Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Educació Escola Municipal de Música Notícies

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ha preparat diferents audicions i activitats per aquest novembre i desembre. Us deixem a continuació el calendari de les activitats de Festa Major i Nadal programades i us animem a participar-hi.

Activitats EMM novembre i desembre 22

Diverses d'aquestes activitats són obertes i en col·laboració amb altres entitats i associacions:

Concert de Festa Major de Sant Andreu, a càrrec del COMBO 1. A la mitja part del concert hi haurà l'acte de felicitació d'Andreus i Andrees.

Dia: dimecres 30 de novembre
Lloc: Plaça de la Vila
Hora: 12.45

Acte d'encesa de les llums de l’arbre de Nadal i arribada del tió i les bústies reials, amb ambientació musical nadalenca a càrrec d'un conjunt d'alumnes joves format per l'ocasió. Amb la col·laboració de la Comissió Cavalcada de  Reis.

Dia: divendres 2 de desembre
Lloc: Plaça de la Vila
Hora: 18.00

Vermut musical a benefici de La Marató, a càrrec d’ABBSOLUT, de l’EMM Llavaneres, i els Barbuts Jazz Band. Organitzat per Llavaneres amb La Marató.

Dia: diumenge 4 de desembre
Lloc: Plaça de la Vila
Hora: 12.15

Cantada de nadales, a càrrec d’alumnes de les escoles Jaume Llull i Serena Vall, l’Institut Llavaneres i l’Escola Municipal de Música.
 
Dia: dijous 15 de desembre
Lloc: Plaça de la Vila
Hora: 10.30

Pastorets de la Inestable, a càrrec dels joves de l’Esquerda. Amb música en directe a càrrec d’alumnes de l’EMM Llavaneres i la participació de la Coral de Nivell Bàsic.
 
Dia i hora: dissabte 17 de desembre a les 20 h i diumenge 18 de desembre a les 18 h
Lloc: Sala polivalent d’El Casal de Llavaneres

Concert del Conjunt d’Adults en els actes de La Marató. Durant tot el matí hi haurà diferents actuacions, activitats i venda de productes.
 
Dia: diumenge 18 de desembre
Lloc: Plaça de la Vila
Hora: 11.00

Cantada de nadales a les residències a càrrec de la Coral Minerva

Dia: diumenge 18 de desembre
Lloc: residències
Hora: 11.30 a la Residència L'Estada i a les 12.30 a la Residència Loval

Concert de corals de l’EMM Llavaneres, a càrrec de les corals d’Iniciació, Nivell Bàsic, Cor Jove i Coral Minerva de l’escola a l’Església Parroquial. A continuació, recital poètic i cantada de nadales a la Plaça de la Vila. Obert al públic.
 
Dia: dimecres 21 de desembre
Lloc: Església Parroquial
Hora: 18.30

A més es realitzaran audicions d'instrument i conjunts instrumentals. Tot i que generalment són activitats destinades a les famílies dels participants, si en teniu interès, l'assistència és oberta a tothom.